VOOR OPTIMALE BALANS IN JE LIJF
link to Facebook link to LinkedIn
Nederlands Deutsch

Adres en route

Openingstijden en bereikbaarheid praktijk.

De praktijk is gevestigd in het “Medisch Centrum de Wittevrouwenhof” in het stadsdeel Scharn.
De praktijk is op de begane grond van het zogenaamde koetshuis van het Medisch Centrum aan de Wethouder van Caldenborghlaan 43 b. (linker gebouw).

In de directe omgeving kunt u gratis parkeren.

Postadres:
WETHOUDER VAN CALDENBORGHLAAN 43 B
6226 BS MAASTRICHT.

Openingstijden: van 8:00 uur t/m 18:00 uur.

Afspraken kunt u telefonisch maken of via het contactformulier.

De praktijk is op wisselende tijden telefonisch bereikbaar. Daarom spreekt u het best uw naam en telefoonnummer in op onze voicemail. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Openbaar vervoer.

De praktijk is uitstekend met openbaar vervoer bereikbaar. (Buslijn 6 en 51 vanaf het station. Halteplaats: Kerk Scharn)

https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/actuele-vertrektijden.htm?stopName=Scharn+kerk&stopId=&time=&frompage=Actuele%20vertrektijden />

Bereikbaarheid met de auto.

Er is nogal wat veranderd met de nieuwe tunnel. Nog niet alle navigatie systemen hebben zich aan de nieuwe situatie aangepast. Houdt u uit het noorden komende via de A2 afrit Berg en Terblijt aan. Dit is de laatste afrit voordat u de tunnel in gaat. Volgt u nu verder de aanwijzingen van u navigatie systeem.
Komt u uit het zuiden via de A2 dan moet u er rekening mee houden dat de afrit Cadier en Keer nog niet klaar is. Daarom rijdt u het beste via de bovenste tunnelbuis ( N2) en slaat u aan het einde van de tunnel rechts af ( richting Berg en Terblijt). Volgt u nu weer uw navigatiesysteem.

T 0031 (0)43 321 73 1-8