VOOR OPTIMALE BALANS IN JE LIJF
link to LinkedIn

Algemene indicaties voor behandeling

Osteopathie is niet alleen geschikt voor iedere leeftijd maar tevens geschikt voor een breed scala van klachten. Enkele voorbeelden van indicaties zijn: Migraine en schedelpijnen, hoofd- en nekpijnen, rugklachten, spier- en gewrichtspijnen, uitstralende pijnen in armen of benen, aanhoudende klachten na ongevallen, whiplash, sportblessures en overbelasting klachten door verkeerd gebruik, bepaalde vormen van oorsuizing en evenwichtsproblemen, aangezichtspijnen, chronische verkoudheden en bijholteontstekingen, kaakgewrichtspijn en tandenknarsen, chronische middenoorontstekingen, droogte van de mond en neusslijmvliezen, stem en keelproblemen.

Verder kan de osteopathie ondersteunend werken bij de behandeling van Burn-out, hormonale klachten, premenstrueel syndroom, klachten m.b.t. de menopauze, chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, spastisch colon of IBS, algemene verteringsstoornissen en buikklachten. Astma bronchiale en andere ademhalingsproblemen (COPD), herstel na borst en buikoperaties. ADS en ADHS bij kinderen, leerstoornissen, motorische ontwikkelingsstoornissen, algemene gespannenheid, slaapstoornissen en innerlijke onrust.

...osteopathie is niet alleen zeer geschikt bij het behandelen van een breed scala van klachten maar tevens uitermate geschikt als preventief middel ter voorkomen van klachten...

slideshowimageslideshowimageslideshowimageslideshowimageslideshowimage
HomeWat kunnen we voor u betekenenIndicatiesterug naar boven
T 0031 (0)43 321 73 1-8